Bolmenvägen 7

Hylte Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
176 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
1 524 m²
Byggår
1961
Energiklass
A
Driftkostnad
41 089 kr/år

Högt och centralt belägen villa med fritt läge nära till sandstranden , idrottshall, fotbollsplaner, skolan, dagis mm. Här är det lätt att trivas i 5 rum & kök varav 4 sovrum, vackra parkettgolv, öppen spis, bergvärme, centraldammsugare, larm mm. Inramat av en fin utsikt över ängsmarkerna mot sjön och en pampig uppfart.

I den sjörika östra delen av Hylte kommun har småländska Unnaryd, med sin vackra landsbygd, utvecklats till ett viktigt centrum för turism och entreprenörskap. I Unnaryd finns förskola, skola, fritidshem och bibliotek. För fritiden finns sporthall, fotbollsplaner, tennisbana, boulebana och snart padelhall. Dessutom en stark hantverkstradition. Unnaryd kan även stoltsera med en egen badstrand mitt i samhället och en skidbacke. Idag bor enligt SCB cirka 800 personer i Unnaryd. (Läs gärna mer på www.unnaryd.com).

Sjön Unnen är känd för sina fina vatten och goda fiskemöjligheter. Här fiskar du både abborre, gös och gädda. Naturen upplever du som bäst när du glider fram på sjön. Kanske en tidig morgon när du provar fiskelyckan. Oavsett om du föredrar ett dopp, att ta dig runt med båt eller ströva i naturen. Här finns något för alla som gillar fridfull natur och ett rikt djurliv. Har du tur, så kan du även hitta blåbär och kantarell och kanske få syn på en älg eller fiskgjuse i skogarna kring Unnen. (Läs gärna mer på www.ifiske.se).

Välkomna..

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Halmstad

Kontakta mäklaren

Kenneth Kristofferson

SkandiaMäklarna Halmstad
035-15 72 00