Kommande

Norsbacken 8

Ingarö - Skälsmara, Värmdö kommun Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
4 553 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
56 155 kr/år
Kommande

I slutet av en slingrig skogsväg når man Norsbacken 8 med fantastiskt läge bara ett stenkast från vattnet. Läget är avskilt och husets är strategiskt placerat på tomten med sjöutsikt över Norsviken. Trädgård med flera uteplatser och fria gräsytor samt grusade ytor runt garage, gästhus samt större förrådsbyggnad. Från husets altan som vetter mot den lugna viken går solen ner i horisonten. På bekvämt badrocksavstånd finns en barnvänlig samfälld sandstrand. Nere vid den stora ängen samlas samfälligheten för årligt midsommarfirande.

Huvudbyggnaden som är uppförd 1999 med vacker putsad fasad, består utav tre sovrum, badrum, tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med härlig utsikt över vattnet. Köket är välutrustat och erbjuder gott om plats för matplats. Härligt ljusflöde från flera fönster, framförallt i vardagsrummet som ger fina vyer mot trädgård och natur för att inte förglömma sjöutsikten mot Norsviken. På entréplanet finns även ett isolerat förråd alternativ sovrum med separat ingång om ca 10 kvm. I källarplanet finns bastu med tillhörande relaxavdelning samt dusch och wc, två praktiska förrådsutrymmen samt en carport. Huset har i sällskapsytorna fint trägolv och ljusa väggar. En mycket fin och gedigen kamin med vedspis utgör husets mittpunkt och binder ihop kök och vardagsrum.

Välkommen till ett trivsamt boende i total stillhet i härlig skärgårdsmiljö!

OMRÅDE:
Tomten har ett naturskönt läge. Man kliver rakt ut i orörd naturmark med strövområden rika på både bär- och svampskogar samt närhet till hav och badplatser. Med båt har man direktaccess vidare ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn, Rögrund och Möja. Som alternativ angör Vaxholmsbolaget Björkvik med god turtäthet sommartid.

Bussturen till Slussen tar ca 50 min med buss 430X. Motsvarade resa med bil tar ca 30 min. I Brunn, endast ca 10 minuters resväg med bil, finns bland annat en välsorterad mataffär med stort ekologisk och närodlat utbud. Inom närområdet finns flertalet förskolor samt skolor upp till nionde klass för dig som överväger en permanent flytt. Här finns också Ingarö IF:s anläggning med både fotbollsplan med konstgräs, gräsplan och friidrottsanläggning.

Här finner ni också Smakriket Säby ett unikt samarbete med lokala mathantverkare som erbjuder en upplevelse för både gom och själ. I detta ingår Värmdö Bryggeri, Värmdö Musteri, Värmdö Bränneri och Säby Gård Rapspresseri. På en och samma plats erbjuds visningar, provningar och försäljning av lokalproducerad öl, äppelmust, saft, sylt, marmelad, gelé, juice, cider, kallpressad rapsolja. Många av råvarorna kommer från fälten och planteringarna runt Säby.

I Fågelvik ligger Ingarö Golfklubb med två natursköna golfbanor. För den ridintresserade finns ett antal stall på Ingarö.

Längst ut på Ingarö ligger Björkviks havsbad och Björnö naturreservat med både klippbad och sandstränder samt härliga strövområden. Här finns också Bistro Björkvik där man kan avnjuta en god middag medan man blickar ut över klippor och hav.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Ludvig Carlsson

Bjurfors Värmdö
Mäklare Ludvig Carlsson, Bjurfors Värmdö
0707820028

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.