Norrängsvägen 4B

Tenhult, Jönköping Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
738 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Driftkostnad
41 680 kr/år
Antal besök
1 346
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till denna charmiga villa i idylliskt kvarter. Här finns det mycket känsla och karaktär tack vare vackra och lekfulla ytskikt och fantasifull planlösning. Här erbjuds tre sovrum, vardagsrum med braskamin, allrum, badrum, wc, stor hall och ett härligt kök från 2014. Underhåll och varsamma renoveringar har gjorts löpande under åren. 2013 gjordes en tillbyggnad om 25,5 kvm. Samma år gjordes ett sovrum om till ett rejält badrum med både dusch och badkar.
Här finns det gott om förvaringsmöjligheter. Bredvid köket finns en trappa som leder upp till den stora vinden där det finns stort utrymme för förvaring. Källaren är idag oinredd och fungerar bra med tvättstuga och duschrum. Ett par rum i källaren kan med fördel användas till förvaring.

Trädgården är både lättskött och välskött. Här finns utrymme för både lek och vila. Den härliga träaltanen är generös i yta och erbjuder flera platser för solchanser. Här finns både ett äppleträd och två päronträd, lättskött gräsmatta och en praktisk bod för förvaring av trädgårdsredskap, cyklar eller annat som hör utelivet till.
2018 asfalterades uppfarten och plattsättning gjordes samma år.

Med bara några steg till närmsta förskola, fotbollsplan och pulkabacke är detta ett optimalt läge för barnfamiljen. Grundskola, mataffärer, pizzerior, vårdcentral och shopping finns inom promenadavstånd.
Närheten till naturen är oslagbar. Alldeles nedanför villakvarteret finns den nylagda promenadleden som leder in till Ingaryds naturreservat.
Pendlingsavståndet till Jönköping och närliggande orter är perfekt då det går både buss och tågförbindelser till flertalet orter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 16:00–18:00
    Under rådande omständigheter behöver ni anmäla er till visningen. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.