Timjanstigen 7

Knutsbo, Ludvika kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
946 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Driftkostnad
32 652 kr/år

Välkommen till Gamla Knutsbo och Timjanstigen 7! Här ges nu möjligheten att förvärva ett trevligt hus i fina och populära Knutsbo. Detta hus är ett 1½-planshus med platta på mark, friliggande garage med plats för en bil, fin öppen tomt på strax under 950 kvm som erbjuder fina gräsytor, plats för odling, arrangemang, rekreation mm! I huset finns fyra sovrum i olika storlekar fördelat på båda planen, rymliga samvaroutrymmen som rymmer större möblemang, parallellkök med matplats, badrum med dusch på båda våningsplanen, kamin, takad veranda med mera! Ett perfekt hus för er som söker ett bekvämt villaägande i ett lugnt, barnvänligt villaområde på populära Knutsbo!

Här på Timjanstigen och Gamla Knutsbo har du närhet till det mesta! I det direkt närområdet finner du lekplats på gatan ovanför, lättare skog och trevliga stiger att strosa runt på, motionsspår i skogen högre uppe upp. Från Timjanstigen är det dessutom ca 400 meter ner till fina Knutsbotjärn som har två badplatser varav en har en ny fin brygga. Upp till Knutsboskolan är det ca 500 meter och kort avstånd genom skogen finns Junibackens skola på Nya Knutsbo. Knutsbo är ett av de större områdena i Ludvika och består utav endast hus och bostadsrättshus.

Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för mer info och att inte gå miste om denna möjlighet! Huset är besiktigat genom Anticimex.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Kontakta mäklaren

Carl Gustén

Fastighetsbyrån Ludvika
Mäklare Carl Gustén, Fastighetsbyrån Ludvika
070-3932293

Visningstider

  • 23
    aug
    Tis 23 aug kl. 17:30–18:15
    Anmäl er gärna genom formuläret under "Läs mer hos mäklaren" eller ring 070-3932292.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas