Norrhagevägen 26

Lanna, Lekeberg Karta & restider

3 295 000 kr
VillaVilla

Nu finns chansen att förvärva denna härliga enplansvilla med gott om utrymme för hela familjen i populära och barnvänliga Lanna.

Vi välkomnas av en rymlig hall med gott om plats för förvaring i form av stor garderob med skjutdörrar varav den ena i spegelglas vilket skapar en känsla av rymd. Vita väggar och mörkt laminatgolv leder oss vidare in i huset. Till vänster från hallen når vi tvättstugan samt ett rum som idag används som barnrum. Vi når även det härliga sällskapsrummet med takhöjd upp till nock och gott om plats för vänner och familj. Till sällskapsrummet finns också en separat ingång vilket ger er som köpare chansen att nyttja rummet till vad som önskas, endast fantasin sätter gränserna för detta rum.

När vi kommer tillbaka till hallen i huset har vi två sovrum intill varandra där ett av rummen idag används som barnrum. Det andra sovrummet är rymligt och har gott om plats, det finns även stora platsbyggda garderober med skjutdörrar som ger bra förvaringsmöjligheter. Köket är också ljust och rymligt med gott om plats för matgrupp och förvaring. Intill köket återfinns vardagsrummet med mörk fondvägg och i övrigt vita väggar. Här finns även braskaminen vilket ger en mysig känsla till hela rummet och en dörr ut till det stora uterummet. Uterummet är isolerat och har elektrisk golvvärme vilket förlänger säsongen och ger gott om utrymme när familj och vänner är samlade.

I Lanna bor ni i ett barnvänligt område med närhet till golfbana, badgruva och förskola. Här finns även goda bussförbindelser och närhet till E18 som tar er på ett smidigt sätt till både Karlskoga och Örebro. Med bil tar det ca 20 min till Örebro och 30 minuter till Karlskoga.

Vänligen kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
182 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
843 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
47 325 kr/år
Byggår
1982
Räkna på boendet
Notar Örebro

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norrhagevägen 26 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Driftkostnad
47 325 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 316
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 53 dagar sedan, den 24 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips