Båtsmansvägen 23

Lappetorp, Nyköping Karta & restider

5 795 000 kr

6 295 295 kr -8%

Villaicon_villa_inactive

Välkommen till natursköna Lappetorp vid Havet strax norr om Nyköping i Sörmlands innerskärgård, en halvtimme från Skavsta flygplats.
På en höjd, med oslagbart söder-västerläge med havsutsikt, ligger en av de mest påkostade fastigheterna i området med många unika tillval (ca 1,2 MKr). Den exklusiva villan ligger insynsskyddad bakom växter och plank på maximalt utnyttjad tomt. Det moderna, faluröda huset är välkomnande med en ljus och öppen planlösning, skräddarsydd för ett optimalt boende.
Många umgängesytor, ändrad trappa, ryggåstak i master bedroom och walk in closet. Bostaden är i mycket gott skick med gedigna material och fina detaljer. Den inbjudande känslan fortsätter utomhus med flera uteplatser och trädäck i alla väderstreck. Naturtomten med klippor och hällar i kombination med en lättskött, uppvuxen trädgård på grusgrund, är funktionell och charmigt elegant.
Garage, vedförråd och friggebod med gästrum och bastu är fint integrerade i miljön och skapar trevlig gårdskänsla.
De behagliga trädäcken med sol från morgon till kväll skapar en personlig och sammanhängande helhet.
Det lilla gästhuset har vedeldad bastu och uteplats med badtunna som används året om. En stor altan i västerläge badar i kvällssol med fantastisk utsikt över ängar och havsvik där det rika djur- och fågellivet gör naturen påtagligt närvarande.
Möjligheterna till rekreation, motion och inspiration är många. I området, på bara några minuters promenadavstånd från fastigheten, finns småbåtshamn, poolområde, tennisbana och företagshotell. Fiber finns givetvis i hela området.

Frihet och flexibilitet.
Tack vare mycket bra kommunikationer mellan Nyköping, Skavsta och Stockholm finns goda möjligheter till pendling och ett flexibelt arbetsliv. Hemma levs livet i samklang med naturen. Det vackra, sörmländska landskapet bjuder in till både avkoppling och aktivitet. Långa promenader, cykling och löpning, båtliv på sommaren, långfärdsskridskor och pimpelfiske på vintern.
”Här trivs man varje dag och rår över sin tid, det är nära till allt!” säger ägarna, som närmar sig pensionen. Nu vill de pröva bo-lyckan utomlands.
”Det blir en ny fas i livet. Det har blivit dags för oss att gå vidare.”

Unik möjlighet.
Det här är en riktig Sörmlandsdröm med så mycket mer boende för pengarna och en unik kombination av livskvalitet, natur och atmosfär och bekväm närhet till köpcentrum och stadens utbud. Lappetorp vid Havet ligger tio minuter från Nyköping, en timme från Stockholm och 30 minuter från dörr till gate på Skavsta.
Välkommen till en plats att landa på - när det är dags för nästa fas i livet!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
184,5 m²
Tomtarea
1 529 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
44 900 kr/år
Byggår
2007
Räkna på boendet
  • Söndag 22 okt kl 14:00-15:00 Spara
Visningsinformation

Roland Kjellvertz

Trygga Fastighetsförmedlingar Sverige

Telefon: +46707588655 Kontor: 08-556 139 90

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Båtsmansvägen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 795 000 kr
Driftkostnad
44 900 kr/år

Statistik

9 557
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 72 dagar sedan, den 11 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips