Föreningsgatan 17A

Ljungbyhed, Klippans kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
430 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
23 591 kr/år
Antal besök
1 177

Välkomna till detta charmiga hus som ligger beläget i hjärtat av Ljungbyhed! Här erbjuds alla bekvämligheter i ett trivsamt hus som varsamt renoverats de senaste åren. Vad sägs om nya 3-glas fönster, ny luft/vatten värmepump, stor altan, nyrenoverat kök och badrum?

Huset disponeras över 5 rum och kök, fördelat över 80 kvadratmeter. Entréplan hälsar oss välkommen med en mysig hall som leder oss vidare till två sovrum samt ett vardagsrum. Kök från 2020 som är en dröm för den matlagningsintresserade, med komplett maskinpark, stort skafferi och möjlighet att servera måltiderna i den angränsande matplatsen. Härifrån har ni också tillgång till den solsäkra och rymliga altanen som smidigt knyter samman ute- och innemiljön, vilket ger er en underbar plats att njuta av måltider och social samvaro.

Kliver vi upp till ovanvåningen möts vi av en övre hall som förbinder oss med två sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här når man även ett helkaklat och stilrent badrum från 2022.

Effektivt uppvärmningssystem i kombination med nya 3-glas fönster bidrar till låga driftkostnader. Fiber är installerat och klart!

Ett perfekt hus för er som söker ett bekvämt villaägande med lugnt och barnvänligt område på ett centralt läge med bekvämt gångavstånd till matbutik, café, Ljungbyhedsskolan, förskola och kommunikationer.

Snabbt tillträde möjligt!

Varmt välkommen att anmäla ert intresse på fastigheten redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan

Kontakta mäklaren

Joel Huovila

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
Mäklare Joel Huovila, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
0735-16 67 26

Visningstider

  • 9
    dec
    Lör 9 dec kl. 14:00–14:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.