Källhemsvägen 22

Ljungsbro, Linköping Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
78 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
907 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
28 000 kr/år
Antal besök
3 492
Dagar på Hemnet
11

Visst är det fantastiskt att få ta över ett hus med potential? Där möjligheterna är oändliga och tidslinjen är oskriven. Här kan man självklart flytta in precis som det är och renovera efterhand eller förverkliga sina drömmar redan innan inflytt.

Entréplan är bra planerat med två rymliga sovrum med parkettgolv och ett kök med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är luftigt med utgång till inglasat uterum och badrummet är välskött och utan anmärkning i besiktningsprotokollet. En våning upp finns en oinredd vind, som kan inredas till gästrum eller kanske barnens lekrum, fantasin sätter gränsen.

En trappa ner nås källarplanet med både tvättstuga, duschrum med bastu och två rum. Här kan ett tonårsbarn bo ostört eller varför inte använda rummen till en hobby så som snickeri eller syrum. Dessutom bjuder källaren på en matkällare med praktiskt hyllsystem samt utgång till det rymliga garaget. I garaget finns plats för 1-2 bilar och behövs ytterligare parkeringsutrymme finns plats för bil eller husbil både på uppfarten och bredvid garaget. Mycket trivsamt!

Ljungsbro är ett idylliskt och strategiskt placerat område endast 15 kilometer utanför Linköping. Kommunikationerna till Linköping är goda, med täta busskommunikationer och trevliga cykelvägar. I området finns fem skolor samt flertalet förskolor och i Ljungsbro centrum finns matbutik, pizzerior, frisörer, optiker, bibliotek samt en tobaksaffär. Kanalen som passerar genom Ljungsbro är fantastisk för bad under sommaren och skridskor på vintern. Här finns också mysiga promenadstråk och utflyktsmål för hela familjen. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping