Hökaregatan 9

Marieberg, Skara kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
839 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
46 661 kr/år

1 minut till skolan! Om du har barn som går/kommer gå på Mariebergsskolan så är detta det absolut bästa stället du kan bo på!
Längst in på lugn återvändsgata ligger ett boende där det mesta är nytt och bytt från -14. Fönster, kök, badrum ja nästan allt är nytt. Bakom den putsade fasaden så finns det ett boende med en totalarea om 157 fräscha kvm med GALET bra hörnläge!
Det går inte att bo bättre i ett villaområde.

Du välkomnas av en rejäl uppfart belagd med marksten och har du varor i bilen så öppnar du garageporten (fjärrstyrd) och kör in. Du slipper stå i regn eller snö med dina matvaror. Smidigt va? För dig som har behov av 4 sovrum så har det stora förrådet byggts om -18 och här finns även golvvärme. Skönt för tonåringen som kanske vill ha lite avskildhet med egen ingång :)

Två, wc/badrum är ett måste och underlättar vid morgonstressen när alla ska iväg. Braskaminen är riktigt mysig när hösten smyger på och det börjar bli småruggigt ute. Att sitta här och läsa en bok värmer både kropp och själ, men nu i sommartider ska man naturligtvis vara ute och njuta! Tomten är helt underbar och den höga häcken skyddar mot insyn. Perfekt för barnaspring eller kanske relaxa med grill?
Trivselfaktorn är hög för både stora som små :) PS. Totala el förbrukningen är 15 360 kWh för både uppvärmning och hushållsel.

Läs mer hos mäklaren
Bratting Mäklarbyrå

Kontakta mäklaren

Maria Bratting

Bratting Mäklarbyrå
Mäklare Maria Bratting, Bratting Mäklarbyrå
+4672-521 52 00