Vävstolsvägen 4

Marks kommun Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
1 295 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1987
Energiklass
D
Driftkostnad
12 250 kr/år

Nu har du möjligheten att bli ny ägare till denna välskötta enplansvilla med dubbelgarage och solceller.

Här bor man i en hemtrevlig och välskött villa om hela 143kvm, fördelat på kök, stort vardagsrum, fyra sovrum, badrum, gäst WC och tvättstuga. Huset ligger på en stor och platt hörntomt med stor asfalterad uppfart, inglasat uterum och altan. Dubbelgaraget är isolerat och har dubbla portar.

Direkt innanför dörren möts man av en öppen hall där man genom öppen planlösning har skapat en rymlig känsla mellan hall, kök och vardagsrum. Vidare in i huset hittar vi badrum, gästWC samt fyra väl tilltagna sovrum.

Från husets vardagsrum finns utgång till det härliga inglasade uterummet. Uterummet har skjutpartier så att du kan öppna upp ut mot altanen. Perfekt för att kunna sitta ute i alla väderlekar. Den öppna och plana tomten omges av häckar och är lättskött med mycket gräsyta och gott om plats över för odlingar, växthus och lek.

Huset har ett effektivt uppvärmningssystem som bygger på frånluft. Detta gör att du får en väldigt bra ventilation och ren luft. Systemet är dessutom ihopkopplat med solcellerna vilket gör att du får en låg energiförbrukning. Pumpen och solceller från 2016.

Området är familjevänligt, lugnt och hemtrevligt med förskola precis runt hörnet och skola inom gångavstånd. Du har även härliga promenadstråk, skog och natur runt hörnet. Med sin fördelaktiga geografiska position gör att du enkelt kan pendla. Till Göteborg, Borås och Varberg har man ca 40 minuter med bil. För den som pendlar och inte vill köra bil så finns det även enkel och smidig direktbuss till Göteborg som tar ca 40 minuter. I Hyssna finns förskola samt skola F-6. Förutom detta har man även nära till Lilla Hålsjöns badplats.

Anmäl dig till visningen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Alexander Svensson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Alexander Svensson, SkandiaMäklarna Borås
+46733358008