Dalgatan 3A

Mjågen, Älvdalen Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
2 863 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
57 481 kr/år

Har du alltid drömt om att bo på en liten charmig gård, med skogen runt hörnet och Österdalälven en bit bort, har du nu chansen. I denna stora villa kan du skapa din alldeles egna lilla idyll och sätta din egna prägel, då huset är i visst behov av renovering. Här finns möjlighet att själv endast nyttja den nedre våningen och hyra ut hela övre plan, då övre våningen idag har en egen ingång. Vill man istället ha hela huset för sig självt kan man på ett enkelt sätt ändra om planlösningen så att övre våningen nås från hallen på entréplan.
En stor härlig veranda i bästa solläge ramar snyggt in huset och när du kliver in välkomnas du av en rymlig hall som leder dig vidare in till kök eller vardagrum. Härifrån nås också badrummet på nedre plan. Köket är stort och erbjuder bra skåpsinredning och med två härliga fönster ut mot huset veranda. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. I sovrummet på nedre plan finns gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang och här finns idag garderober för förvaring samt en öppen spis.
En rejäl trappa tar dig upp en våning och här välkomnas du av en ljus hall med utgång till husets balkong. Här finns också kök, badrum, vardagrum samt två sovrum.

Ute på gården hittar du ett rejält uthus med verkstad, garage, flera förvaringsutrymmen samt hundgård. Slogbod för sommarens grillkvällar samt en jordkällare.

Huset hyrs idag ut och är fullt beboligt om man så önskar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen