Åsumsvägen 480

Norra Åsum, Kristianstad Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
3 653 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
29 584 kr/år
Antal besök
5 144
Dagar på Hemnet
25

En liten bit utanför Kristianstad finner man denna charmiga villa och även om nära väg så blir det tyst och rofyllt så fort man kommer in i huset som är ljudisolerat. Inget buller når heller in på baksidan där man kan njuta av en prunkande trädgård med pool, fiskdamm och hästar som idag strövar runt fridfullt.

Växthus med uppvärmningsmöjlighet ger möjlighet för egen odling. Bevattning och belysning är draget i trädgården vilket ger mysig effekt på kvällar och underlättar trädgårdsarbetet. Hönsgård med tupp och några hönor förhöjer idyllen. Garage och stall med möjlighet till några hästar eller vad som önskas.
Pedantiskt underhållet både på utsidan o insidan med många förbättringsåtgärder. Alla fönster samt vägg mot väg är tilläggsisolerade. Stalltaket är försett med solceller som ger självförsörjning av el.

Huset är trevligt inbjudande med farstu som leder direkt till kök alternativt via mindre hall till vardagsrum och matplats med kamin för mysiga vinterkvällar och plats för generös soffa och umgänge. Köket går i vitt med sittplats och utgång mot inglasad veranda. Toalett med tvättstuga inredd med dekorativ kakel och klinker. På ovanvåning finns två sovrum med trägolv varav ett litet större med bra förvaringsutrymme i taksluttning och toalett. Mellanutrymme med fönster i takkupa fungerar idag som allrum men kan vid behov göras om till extra sovrum.
Stallbyggnad med 4 boxar, uppvärmd sadelkammare med laminatgolv. Bassäng med soldäck. 3,6 m diameter.1,2 m djup. Fiskdamm med vattenpump. Vindskydd/utestall till häst med papptak.
Vad mer kan man önska?

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad