Sundvägen 38

Norrköpings kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
989 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
43 511 kr/år
Antal besök
1 054

Välkommen till stilfulla Sundvägen 38.
På en friköpt hörntomt i populära Alhagen Skärblacka finner du denna enplansvilla om 122 kvadratmeter. Ett optimalt rogivande läge tack vare att gatan är nästintill fri från trafik och att du bor med skogen som granne.

Husets fem rum och kök utgörs av fyra sovrum alla väl tilltagna i storlek, ett generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och en braskamin för både värme och mysfaktor. Det blir villans naturliga samlingsplats då det även är härifrån du når ett utav husets absoluta höjdpunkter, ett inglasat stort uterum med öppningsbara glaspartier. Här finns plats för både middagsbord och loungegrupp. Blir det kyligt framåt hösten finns infravärme att slå på.

Det renoverade köket har en stilren modern look med integrerade vitvaror, vita köksluckor men framför allt bra arbetsytor och plats för ett stort middagsbord.

Dessutom erbjuds två badrum, ett med intilliggande bastu vilket är uppskattat.

På den lättskötta trädgårdstomten med många soltimmar kan du njuta av en
uppvärmd och fin pool, med tillhörande poolhus som ger plats för trädgårdens alla redskap. Självklart finns ett stort altandäck.

På tomten finns även ett garage med goda förvaringsmöjligheter samt en vidbyggd carport. Här i Skärblacka är det lätt för hela familjen att trivas och läget på Sundvägen lämnar inget övrigt att önska – här bor ni otrafikerat, ostört och vackert med badplatsen vid sjön Mårn inom gångavstånd. Centrum ligger en cykeltur bort. I området finns också fina skogspartier, trevliga promenadstråk, förskola och skola.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Malin Fingal

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Malin Fingal, Fastighetsbyrån Norrköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas