Kornellvägen 18

Öregrund, Östhammar Se på karta

3 000 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Tomtarea
1 144 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
15 709 kr/år

Här finns nu möjligheten att förvärva ett läckert hus om 5 rok byggt 2015! Vi erbjuder här ett nybyggt hus (2015), som dessutom utökats med en inredd vind, vilket gör att ni kan flytta in utan att behöva göra några renoveringar!

Husets verkliga fördel är den moderna planlösningen med vardagsrum med öppet till nock, det stora fönsterpartiet mot uteplatsen samt just uteplatsen i klockrent solläge och som är perfekt för grillkvällar. Tomten är en oas och står redo för dina tankar och idéer. Huset kan nyttjas som 6 rum och kök med inrett rum på vinden. Allt detta finner du bara en kort promenad från vattnet vid bl.a. Tallparksbadet.

Välkommen till Öregrund i Roslagens skärgård. Öregrund är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och en charmerande idyll som bjuder på snickarglädje och atmosfär och frestar med färgsprakande solnedgångar i havet. Här strosar man gärna länge på små gator, botaniserar bland butiker, njuter av lokala delikatesser, fikar och äter gott på kaféer och krogar. Trots sin närhet till storstäder som Uppsala, Gävle och Stockholm har Öregrund med omgivande skärgård och Gräsö lyckats bevara mycket av naturen och skärgårdskulturen.

Bostaden är besiktad och försäkrad och säljs med vår tjänst Klarlagt, vilket innebär en extra trygghet för dig som köpare!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala