Gruvfogdevägen 8

Österåker Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
2 587 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
30 624 kr/år
Antal besök
3 095
Dagar på Hemnet
2

Här finner du ett nybyggt hus (2016) med en väl genomtänkt planlösning som har skapat ett hem med fokus på umgänge och natur.

Stor entréhall med avhängning till vänster innanför ytterdörren. Till vänster finns en passage med stort fönster mot framsidan. Här är det lätt att se framför sig hur rummet inreds som ett bibliotek och hur du sitter och njuter med en bra bok. Köket är husets hjärta och skapat för att tillgodose en plats där hela familjen kan vara samlad under lång tid. Matplatsen är belägen med stort fönster och en altandörr mot framsidan vilket gör att naturen känns konstant och nära. Med två trappsteg ner och med en stor öppning mot köket finns det fina vardagsrummet som med sina stora fönster även här släpper naturen in i hemmet. För att förstärka närheten mellan ute och inne finns hela fyra utgångar, hall, matplats, kök och vardagsrum. Om du istället går rakt fram i entrén så nås sovdelen med tre sovrum och en WC. Badrummet som har både badkar, dusch och tvättavdelning finns mitt i huset.

Här bor du i ett naturskönt område på en stor och barnvänlig tomt. Trädgården är plan- och lättlekt och här finns en fin lekstuga och en sandlåda. Gott om plats för gung- och klätterställning mm. Här finns även en gäststuga om ca 12 kvm samt ett vedskjul bakom huset. På det härliga trädäcket som ligger i anslutning till vardagsrummet skiner solen hela dagen och in på kvällen. En kort promenad bort nås havet med badmöjligheter och fina promenadstråk. Möjlighet till båtplats via samfälligheten.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åkersberga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Sön 24 jan
    Anmälan krävs. Anmäl dig till visning så återkommer mäklaren med tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.