Arkelstorpsvägen 146

Österslöv, Kristianstads kommun Se på karta

2 295 000 kr

1 995 000 kr +15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
171 m²
Tomtarea
4 974 m²
Energiklass
G

Gillar du blommor och bin? Grönska och praktfulla träd? Service och egen verksamhet? Då har du hittat helt rätt i ditt sökande på den perfekta fastigheten för din kommande verksamhet, inom trädgårdsdrömmen som kan bli både din och dina kunders! Här möts vi av en unik fastighet innehållande flera hundra kvadratmeter växthus i plural, mark till växtodling, en större villa samt ett gästhus för eventuell uthyrning.

När man strosar omkring på tomten föreställer man sig porlande vatten från stenfontänen i den anlagda lilla dammen innehållande näckrosor och guldfiskar. Dammen är inbäddad i grönska och prunkande växter som kunderna både kan njuta av och köpa med sig hem. I stora växthuset är ena delen öppen mot växtodlingen där ett pop up café fått ta form. Här serveras himmagjord glass på nyskördade bär från den egna odlingen till det nybryggda kaffet. I villan bor man praktiskt och bekvämt och gästhuset kan antingen hyras ut eller varför inte skapa sig ett mysigt generationsboende där hela familjen både bor och jobbar tillsammans?

Detta är bara drömmen som dyker upp för oss. Kanske ser den ut precis så här för er också, kanske ser den helt annorlunda ut, men givetvis måste man komma förbi och ta reda på vilket.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via vår hemsida!

Vid intresse kontakta:
Michel Haidar
079-063 18 23
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad med omnejd

Kontakta mäklaren

Adnan Becirovic

Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad med omnejd
Mäklare Adnan Becirovic, Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad med omnejd
076 - 894 95 68
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas