Falkenbergsvägen 18

Östra Frölunda, Svenljunga kommun Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
1 940 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1928
Driftkostnad
62 104 kr/år

Rymligt, luftigt och med tilltagna proportioner både här och där. Idag ett större familjehem med generösa ytor men med enkelhet skulle villan kunna omvandlas och lämpa sig mycket väl som generationsboende där en familj kan leva och bo på nedervåningen medan den andra en våning upp. Kanske vill ni hellre inbringa en extra inkomst och väljer att ta tillfället i akt att hyra ut en av våningarna medan ni själva bor billigt i den andra, kanske en tanke ni lockas av?! Möjligheterna är flera tack vare huset flexibilitet och det faktum att de båda våningsplanen har eget kök och badrum. Pricken över i:et är att det finns separata potentiella ingångar till två enskilda hem och inte nog med detta på den egna tomten står ett fullt utrustat gårdshus med kök, två sovrum, två badrum och vardagsrum. Gårdshuset har idag huserat och agerat bo åt ett barnbarn men kommer vara ledigt och utflyttat för ny köpare.

Huvudbyggnaden värms upp med antingen bergvärme alternativt med ved medan gårdshuset via luft- luftvärmepump, elradiatorer och braskamin.

Huvudbyggnadens källardel har dessutom ett stort rum med separat ingång perfekt för er som kanske jobbar hemifrån eller som vill bedriva mindre verksamhet.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Cicilia Odenbrink, Fastighetsbyrån Kinna
0320-20 54 96