Trehörna Löverhult 1

På Landet, Ödeshögs kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
69 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
4 334 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
1 300 kr/år

Välkommen till Trehörna Löverhult 1!

I detta idylliska och avskilda läge bor man med endast naturen inpå knuten, utan grannar. Ett perfekt boende för dig som söker lugnet och vill ha möjlighet till småskalig djurhållning, odling eller annan hobbyverksamhet.

Här finns en ladubyggnad med möjlighet till flera boxar/ stall. Ytterligare möjligheter till förvaring eller hobbyverksamhet finns i förrådsbyggnaden i nära anslutning till huset. Här är även en del inredd till gästrum men passar även utmärkt som hemmakontor eller för ett hemmagym.

Bostadshuset välkomnar in i en hall med plats att hänga av sig ytterkläderna. Till vänster finns ett rum med braskamin och via detta rum nås köket. Rummet fungerar utmärkt som matrum eller allrum. Till höger från hallen nås ett rum som idag används som sovrum. Vidare, innanför sovrummet finner ni ytterligare ett rum med en pampig täljstenskamin. Även detta rum passar som allrum eller matrum. Innanför finner ni köket. Ett kök med lantlig stil och arbetsyta längs ena långsidan. På andra sidan en vedspis och kyl/frys. Bakom köket finner ni en groventré med tvättmaskin och varmvattenberedare samt ett badrum med dusch.

På husets övervåning finns ett stort allrum med plats för en rejäl soffgrupp och via allrummet ett sovrum nog stort för en dubbelsäng samt förvaringsmöbel.

Trädgården erbjuder stora gräsytor med möjligheter för dig med trädgårdsintresse att skapa en praktfull trädgård med allt ifrån blomster till trädgårdsland. Här är det bara kreativiteten som sätter gränser.

I Trehörna bor ni med ett naturskönt läge med närhet till både badplats, båtplats samt fina skogspartier.

Är du med i fiskeföreningen (medlemsavgift 100kr/år) finns det möjlighet till fiskekort (100 kr/år), kräftkort (100 kr/år), hyra båtplats (200 kr/år).

I Trehörna erbjuds:
- Två badplatser, var av en lite mindre som ligger precis nedanför husen på Danskvägen 11- 17. Den större badplatsen med badbryggor och omklädningsrum.
- Lusthuset som kan hyras av företag, privatpersoner och föreningar. Lusthuset kan användas både till stora och små sammankomster i den idylliska miljön vid Trehörnasjöns strand. (Se kostnad för att hyra på trehorna.nu)
- Lekpark
- Motionsspår om ca 2 km
- Hembygdsgård
- Trehörna kyrka

Ta del av all verksamhet i Trehörna här:
https://www.trehorna.nu/

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Elin Weidt

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Elin Weidt, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46707181226
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas