Björkvägen 9

Prästgårdsområdet, Ödeshögs kommun Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
727 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
41 000 kr/år
Antal besök
3 793
Dagar på Hemnet
26

Välskött villa utmed återvändsgata på äldre villaområde. Härlig insynsskyddad tomt med flera fruktträd, lummig växtlighet och en liten damm. Utmed byggnadens södersida finns en skön altan under tak och terrass.
Villan erbjuder på entrévåningen en hall med ett bra kapprum för skor och ytterkläder. 2 vardagsrum i fil. Ett nyrenoverat kök med matplats. Nyrenoverat duschrum med wc.
På övervåningen möts vi av en hall med utgång till balkong med kvällssol, 3 sovrum, klädkammare och toalettrum. Bra och fräscha laminatgolv i hela huset.
Välbevarad källare som är omdränerad och isolerad 2013 innehållande värmepumprum, tvättstuga, torkrum, matkällare samt rymligt hobbyrum med utgång till trädgården. Ett vidbyggt garage har uppförts på senare år. Bra värmeekonomi med bergvärme där kompressorskåpet är nytt sedan 2014. Ödeshögs tätort erbjuder ett lugnt boende med närhet till affärer, förskolor och skolor. Promenadavstånd till Vättern. Via E4 pendlar man smidigt till både Linköping och Jönköping. På ca 40 minuter är man framme i dessa båda städer.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Hans Nyberg

Ödeshögs Fastighetsbyrå
Mäklare Hans Nyberg, Ödeshögs Fastighetsbyrå
0144-31840