Svanvägen 18

Rödeby, Karlskrona kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
148 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
576 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
45 959 kr/år

Längst ner på en lugn och barnvänlig gata hittar ni detta hemtrevliga hem. Här kan du flytta rakt in och trivas, ett hus med många möjligheter och som du med små medel kan sätta din egen prägel på. Detta kedjehus har en bra planlösning som passar både den stora som den lilla familjen och kan anpassas efter dina önskemål och behov. Av alla platser i huset uppskattar nuvarande ägaren den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet mest, husets hjärta och samlingsplats. Här finns plats för alla. Matlagning kan samsas med läxläsning och bebisskratt. Den rejäla köksön är som ett extra matbord, perfekt för bullbaket och när du vill duka upp till buffé. Härifrån har du en bra vy mot gatan och husets framsida, perfekt när du vill ha uppsikt över dina barn samtidigt som du lagar kvällsmat.

Från köket har du direktaccsess ut till den trevliga altanen i bästa söderläge. På våren blommar här det fantastiska körsbärsträdet vilket bäddar in altanen och ger en lummig miljö och höjer mysfaktorn. På nedre plan finns även två bra sovrum varav det ena har direkt utgång till trädgården. Husets baksida har många möjligheter, varför inte förlänga altanen hela vägen runt och kanske här montera upp en SPA-tunna! Om du är trädgårdsintresserad finns här möjligheter att skapa din egen kryddträdgård eller varför inte bygga ett orangeri eller en lekstuga!

En våning upp möts du av ett rymligt och mysigt allrum som med fördel kan användas både som häng för barn/tonåringar eller fredagsmys med familjen. I anslutning till allrummet finns ett generöst sovrum som kan bli två vid behov, en mindre gästtoalett samt förvaring.

Rödeby är en familjevänlig ort och ca 15 minuters bilfärd in till Karlskrona City. Har du och din familj en aktiv livsstil så finns här gott om alternativ. På några minuter är du i Rödebybacken där du vintertid kan åka skidor och sommartid promenera eller springa i ett av flera motionsspår. Här finns även närhet till Rödebys utomhusbad och simhall. I Rödeby finns förskolor och grundskola 1-9, ICA Rödeby, apotek mm samt god bussförbindelse.

Fiber finns. Fastigheten är besiktigat.

Välkommen att boka in dig på visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Linnea Sundquist

Sundquist&Clarberg mäkleri och interiör
Mäklare Linnea Sundquist, Sundquist&Clarberg mäkleri och interiör
072-8874555

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.