Kommande

Almvägen 1

Romelanda, Kungälvs kommun Se på karta

5 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
718 m²
Byggår
1995
Kommande

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Almvägen 1! Här stiger du in i ett ljust och inbjudande hem om 150 nyrenoverade kvadratmeter med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och bra planlösning. 

2021 - Helrenoverades villan från att ha varit en förskola till att bli en enplansvilla med mycket bra planlösning och öppna sociala ytor för både barn och vuxna. Med smakfulla materialval och köket i centrum av huset är detta ett hem av trivas i.

Det första som möter dig i huset är den stora och praktiska hallen med gott om plats för jackor och skor i både kapprum och bakom skjutdörrsgarderob. Vidare finns ett socialt, underbart och öppet kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i kvartskomposit, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, ett badrum, en gästtoalett och ett socialt, öppet och fint vardagsrum med mycket dagsljus genom glaspartierna och braskamin. Badrummet är påkostat, smakfullt och funktionellt med toalett, kommod, handfat, duschvägg, badkar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Gättoaletten är helkaklad och utrustad med toalett, handfat och kommod.

Huset står på en lättskött, trevlig och barnvänlig trädgårdstomt med lekplats. Dessutom har huset en altan med lättmöblerade ytor, trätrall och loungedel.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungälv

Kontakta mäklaren

Cliff Magnusson

HusmanHagberg Kungälv
Mäklare Cliff Magnusson, HusmanHagberg Kungälv
0703-610 610

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.