Ekenäs 5

Säffle Se på karta

4 675 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
168 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
2 710 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
36 000 kr/år

Välkommen till Ekenäs 5, en unik arkitektritad villa i ett plan med souterräng. Ett fantastiskt läge precis intill Ekenäs hamn och i underbar Vänerskärgård. Ett hem med vackra generösa rum med underbara rundade burspråk som ger härligt ljusinsläpp och unik design. Villans funktion och dess rymd samspelar finstämt med varandra. Villan har gott om representativa ytor för gästande sällskap eller för stor familj. Här finns plats att umgås i det rymlig köket, i de stora sällskapsrummen och på de väl tilltagna altanerna och balkongen. Villan har flera fräscha hygienrum så man behöver in trängas om man har nattliga gäster. Entréplanet har en utmärkt ekonomidel till förvaring, klädvårds- och tvättrum. Bergvärmepump ger god värmeekonomi och en värmande braskamin finns i entréplanets allrum.

Lummig trädgårdsyta med möjligheter till att odla, f.n ett litet trädgårdsland som går att utveckla för den som har gröna fingrar, välj själv vad du vill ägna dig åt. Kanske har du stor familj och barn med spring i benen.

På tomten finns också ett tillhörande gästhus med storstuga med köksavdelning, modernt fräscht hygienrum och två bra sovrum och behöver man lite extra inkomster finns möjlighet att hyra ut eftersom området Ekenäs är så populärt.

Ett drömgarage med plats för bilen, plats för att "meka" och väl tilltagna förrådsutrymmen som du lätt fyller med dina egna intressen.
Bilderna talar sitt tydliga språk; dröm dig bort i Vänerskärgård och njut av vyerna både interiört och exteriört!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Säffle