Tingsgatan 20

Säffle Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 463 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1928
Driftkostnad
32 795 kr/år
Antal besök
4 843
Dagar på Hemnet
14

På en härlig och uppvuxen trädgårdstomt finner ni en välskött och mycket charmig 20-talsvilla uppförd 1928. Entréplanet bjuder på ljusa och luftiga ytor med välkomnande entréhall, söt gästtoa och vardagsrum och matsal i fil som dessutom har anslutning direkt till ett mysigt uterum. Köket har gott om charm och köksinredningen är målad i "dalablå" färg med nätt fin dekorationsmålning och mycket trevlig matplats samt det obligatoriska "gå in skafferiet". På övre plan finns 3 sovrum, rymlig hall med anslutning till mysig balkong, bra hygienrum och utmärkta förvaringsytor, tack vare sidovindsutrymme.
Källarplanet innehåller bra förrådsutrymmen, tvättstuga med plats för tork samt ett utrymme med bergvärmepump installerad 2011.

I den mycket trevliga trädgården finns infart med bra uppställningsplats för bil, öppna gräsytor med plats för både lek och avkoppling. Pricken över I är dubbelgaraget som inrymmer två bilar, förvaring och "mekaytor" samt extra plus för ny fjärrstyrd elport 2016

På tomten finns även en friggebod och ett växthus.

Pendlingsmöjligheterna är goda till närliggande orter Grums, Karlstad och Åmål. Omtyckt låg- och mellanstadie skola ligger i närområdet och du promenerar till centrum på ca 4-5 minuter.

Välkommen till till ett mycket fint hem

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Säffle