Östernäsvägen 43

Skenora, Värmdö kommun Se på karta

5 395 000 kr

5 750 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 525 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
32 044 kr/år
Antal besök
4 481
Dagar på Hemnet
25

Alla hem bär på sin historia, format av de som bott där. Här har ni ett unikt hus med själ, charm och tidlös atmosfär. Bevarade ursprungsdetaljer blandas här på ett smakfullt sätt med nytt. Välplanerat, genomtänkt arbetskök med generösa beredningsytor. Det märks att nuvarande ägare älskar att laga och umgås kring mat. Köket har ett centralt läge i huset och det är kring det sociala sammanhanget huset har fått tagit sin form. Från köket når du den fantastiska matsalen och ett av två sällskapsrum på entréplan. Här strilar solen in genom vackra fönster med spröjs. Utsikten härifrån är lika magisk sommar som vinter. Samla familj och vänner och njut av långa måltider med utsikt över hästhagen precis utanför. Den mycket generösa altanen nås härifrån. Här skapar du enkelt olika "rum" för olika ändamål. Frukosthörnan för den första rykande koppen, favoritstället att inta lunchen på, platsen där den tidiga kvällssolens mjuka strålar landar för den kalla saften efter en dag på bryggan eller där du serverar drinken innan middagen. Även master bedroom har egen dörr som leder ut på altanen. Detta vackra, fridfulla rum med högt i tak man sover så gott i. En trappa upp finns ett allrum där man gärna rullar ut yogamattan för en stund för sig själv och ett sovrum. Perfekt för barn eller gäster.
Här bor du antingen permanent eller njuter av det härliga, sjönära läget under helger året om och sommarmånaderna. En fridfull plats där du gärna samlar familj och vänner.
Gör som nuvarande ägare och fortsätt nyttja den fina båtbryggan och sjöboden, genom nyttjanderättsavtal med markägaren, beläget på badrocksavstång från huset.

Lättskött tomt stor nog för den generösa altanen i härligt sydvästläge, odling, hönsgård, bastuhus, snickeri men även plats för sommarlekar.

Fastigheten ligger ett stenkast från Skenoravikens glittrande vatten. Skenora ligger på Ingarö och hit kommer man med bil och resan från Stockholm tar cirka 40 minuter. Den sista biten går igenom ett vackert skärgårdslandskap som slingrar sig förbi historiska byggnader och vackra vikar. Här skingrar sig molnen och man bjuds på många soltimmar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Sophie Palmstierna Eckhéll

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Sophie Palmstierna Eckhéll, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
0763160669