Lussekattsvägen 11

Sköndal, Stockholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
VillaVilla

Villan kommer att visa under jan/feb 2018. För mer information kontakta mäklaren.

LITE OM LÄGET OCH TOMTEN
På Lussekattsvägen 11 erbjuds en villa i mycket bra skick med många sovrum, vilket gör den idealisk för barnfamiljen. Till fastigheten hör en lättskött trädgårdstomt med lekstuga och plana gräsytor som är perfekta för lekar och spel under alla årstider. Här finns även äppelträd, plommonträd, svart/röda vinbär, björnbär och amerikanska blåbär.

INTERIÖRT
Huset har en väldigt trevlig planlösning med renoverat kök och badrum. Det finns 4 sovrum och ett vardagsrum. Den som vill har möjlighet att inreda vinden för exempelvis ytterligare rum. Gästwc på mellanplan och stort badrum på nedreplan. På nedervåning finns även en rymlig tvättstuga samt ingång

FÖRBÄTTRINGAR PÅ HUSET
2010 Kök
2011 Dränering
2011 All el är utbytt med nya uttag och jordfelsbrytare
2011 Bytt alla v/a rör inne och utanför huset
2011 Wc renoverades
2011 Ny gräsmata
2012 Ny panna CTC
2013 Badrum
2017 Okulär kontroll av tak som bedömdes i gott skick.

Inga större renoveringar eller reperationer är aktuella, det som behövs göras är att slipa/måla fönster och allmänt småunderhåll. Så det är bara att flytta in.

OMRÅDET
Området är ett levande barnfamiljsområde. Lugna gator ringlar runt villaområdet och Sköndals lummiga skogspartier väntar runt varje husknut. På två hjul når ni Drevvikens många badplatser, till exempel Hökarängens badbrygga ca 3 minuter bort. Flatens vackra strövområden och promenadstråk väntar knappt 10 minuter österut.

Sköndal ligger i Stockholms Stad ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen. De flesta har kort promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, fiske samt plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. I området finns vackra naturområden i Orhem och kring Flaten vilket är en stor tillgång för de boende.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är bra med bussar mellan Farsta Strand och Skarpnäck via pendeltågsstationen i Farsta samt Farsta Centrum (181), Sköndal till bla tunnelbanestationen i Hökarängen, direktbuss till Centralen (188) och (182) som går till och från Gullmarsplan. Från Tyresövägen går det rusningsbussar till T-centralen samt täta förbindelser med Gullmarsplan.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
70 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
394 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
24 550 kr/år
Byggår
1951
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lussekattsvägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Driftkostnad
24 550 kr/år

Statistik

1 415
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 86 dagar sedan, den 28 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips