Granats väg 43

Smygehamn, Trelleborgs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 174 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
43 040 kr/år

Välkomna till denna putsade 1plans-villa omgiven av en grönskande tomt och härlig utsikt över Söderslätt. Ett välkomnande hem om 90 kvadratmeter som passar såväl till permanentboende som fritidshus. På rofyllda Granats väg hittar man lugnet med fågelkvitter, ljumma kvällar, cykelavstånd ner till Äspö-bryggan och en mysig kamin att samlas runt när höstvindarna börjar vina runt husknuten. Smyge är en trevlig by som lever året runt med gångavstånd till förskola & skola, Coop med apoteks - och systembolagetombud och pizzeria. Smygehus Havsbad (med restaurang, spa samt hotell) når ni på 15minuters promenad, det finns bussförbindelse till Trelleborg och Ystad samt ett fantastiskt rökeri som är känt för sina delikatesser. Under sommaren avslutar man gärna en dag på stranden med en glass nere i hamnen och promenad längs den vackra kalkstensstranden.

Ni välkomnas in i hallen med avhängningsmöjligheter direkt vid entrén. I denna del av bostaden finns de två större sovrummen. Vidare kommer man till de sociala ytorna bestående av rymlig matplats med utgång till trädäcket, trevligt och modernt kök med optimerad förvaring samt vardagsrummet med stora öppningsbara fönsterpartier mot trädgården och utsikt över väster och de vackra solnedgångarna. Här finns också den trivsamma kaminen för årets lite kallare kvällar!

I denna del av bostaden finns ytterligare ett sovrum samt kombinerat badrum/tvättrum.

Huset omges av härlig trädgårdstomt med stor gräsmatta, trädäck, litet växthus, pallkragar för den odlingsintresserade, rosenbuskar, friggebod, förråd m.m. På uppfarten ryms flera bilar. Tomten ger plats till pool, gungställning, bollspel och fester.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Trelleborg

Kontakta mäklaren

Rebecka Wihlborg

Fastighetsbyrån Trelleborg
Mäklare Rebecka Wihlborg, Fastighetsbyrån Trelleborg
073-522 61 63
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas