Lupinvägen 5

Söndrum, Halmstad Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
657 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
41 441 kr/år
Antal besök
11 757
Dagar på Hemnet
13

Välkommen till villa ShangriLa - stället där du aldrig åldras! I hjärtat av Söndrum på Lupinvägen har ägarna bott , vårdat och verkligen älskat sitt hus sedan det byggdes 1964. Detta är ett modernt hus i äldre tappning och med en härlig atmosfär där man kan skapa ett drömboende efter behov och önskemål. Vi hänförs av ljuset när vi stiger över tröskeln och anar den magiska atriumgården på andra sidan med sin lummiga grönska och en helt skyddad altan. Förutom atriumgården finns det ytterligare stora och fria trädgårdsytor vid entrésidan.

Huset öppnar upp sig med ett ljust generöst vardagsrum och man lägger direkt märke till den öppna spisen som är inramad av en fin tegelvägg. Från vardagsrummet når man biblioteket och den skyddade altanen via stora skjutpartier. Matplatsen ligger i anslutning till köket och har tidstypiska blyinfattade fönster med infällda spotar i original, väldigt fint! Här ser vi fantastiska möjligheter att öppna upp mellan köket och vardagsrummet och på sätt få en modern och öppen planlösning som tilltalar de flesta. Entréplanet i övrigt innehåller tre sovrum, badrum samt gäst-WC. Vidare en trappa ner finns ett riktigt stort allrum, bastu, tvättstuga och ett flertal förråd- även här finns det stor potential att skapa något eget beroende på familjesituationen.

Detta är ett hus med mycket känsla innanför väggarna och vi är övertygade om att nästa ägare också kommer bli lika lyckliga här som säljarna varit genom årens lopp. Varmt välkommen och upplev Lupinvägen 5 på plats!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad