Södra vägen 11

Stenungsund, Stenungsund Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
921 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
31 785 kr/år

På Södra vägen bor man med närhet till precis allting. Antingen väljer man gångbron eller så går man via järnvägsövergången, oavsett är promenaden kort innan man befinner sig på Stenungstorg med de cirka 65 butiker, restauranger, gym, apotek och systembolag som här finns att tillgå. Eftersom närheten är så påtaglig blir ett socialt liv enkelt här. Havet finner vi på samma avstånd då det sträcker sig längs torget och promenaden längs med vattnet är mysig. Den tar oss bort till den kommunala badplatsen vid Nösnäs och till Stenungsunds segelsällskap. Här hålls seglarskola under sommarhalvåret och badplatsen sjuder av liv när solen tittar fram.

Avstånden till stationen är även det kort och att pendla till jobbet oavsett om det ligger i Göteborg eller åt Uddevallahållet blir smidigt. Jobbar du i Stenungsund är du på plats på bara några minuter med cykeln och kanske passar till och med promenaden ännu bättre. En lyx att kunna leva miljövänligt, kanske klarar man sig här på bara en bil i familjen. Stenungskolan som ligger på två minutres avstånd har högstadium, lite längre upp i samhället ligger skola F-6 samt borta vid Nösnäs finns gymnasieskola. Till samtliga skolor går det att ta sig via gång- och cykelbanor.

Trots det centrala läget finner du lugn och ro på Södra vägen 11. Den grönskande miljö som omsluter huset ger en skön atmosfär och skapar önskvärd stämning.

Detta är en villa med stor potential som det nu är dags för nästa ägare att prägla till sitt eget. Med tre plan och bra grundförutsättningar finns här plats och möjlighet att skapa just sitt eget drömboende.

Varmt välkommen med er intresseanmälan - vi ser framemot att höra ifrån er!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund