Björkstigen 3

Stocka, Nordanstigs kommun Se på karta

750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
1 234 m²
Byggår
1927
Energiklass
F
Driftkostnad
71 142 kr/år

Vill du slå ner bopålarna i Stocka redan denna sommar så har du nu chansen. Välkommen till björkstigen 3!

Funkishus har en särskild charm och precis som namnet avslöjar, funktionella planlösningar. Fönstren är stora och med väl tilltagen takhöjd skapar dessa byggnader förutsättningar för trivsamma hem med rymd och ljus. Byggnaden har en centralt placerad entré med ingång till farstu med platsbyggda garderober. Från farstun kommer du vidare in till hallen där du når du trappen till övervåningen, köket samt två rymliga rum i fil som idag fungerar som vardagsrum och matsal. Från vardagsrummet kommer du vidare till ett genomgångsrum passande som kontor eller mindre sovrum. Här har du också utgången till uterummet med fönster mot sydväst. I anslutning till hallen har du också ett badrum med dusch.

Byggnadens övervåning har en öppen och luftig planlösning med ett övre allrum med utgång till balkong samt ett burspråk med härligt ljusinsläpp från sydväst. Här finns också ett wc.
På vardera gavel finns ett sovrum, båda med platsbyggda garderober och gott om plats för förvaring.

Beläget i ett lugnt område med promenadavstånd till affär, skola, busshållplats, hav och restaurang har du här platsen för ett bekvämt och trevligt boende.
Stor södervänd trädgård med växthus, uteplats och stora ytor för spring och lek. Fristående garagebyggnad med automatport samt förrådsdel och pannrum.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall

Kontakta mäklaren

Richard Tynér

Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
Mäklare Richard Tynér, Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
+46703200641