Mullestigen 1

Storängen, Karlskoga kommun Se på karta

2 250 000 kr

2 395 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
772 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1990
Driftkostnad
54 338 kr/år

Varmt välkommen till Mullestigen 1 i området Storängen! En villa som är skapad för att ge familjen klockrena förutsättningen att bo och leva på allra bästa sätt i många år framöver!

Entréplan som är villans sociala plan med fina och bra utrymmen där alla kan samlas. Du kliver först in i en stor och praktisk hall med goda förutsättningar att möblera med fristående förvaringsmöbler och där barnvagnen kan parkeras under trappan under småbarnsåren. Vidare finns möjligheten att skapa en öppen och social planlösning genom att förändra utrymmet för vardagsrummet och sovrummet på entréplan till en matsal och vardagsrum, men idag används sovrummet som ett stort hemmakontor för de vuxna och lekrum för barn.
Köket har en bra planering och med bra köksförvaring med både under- och överskåp och för den som vill ha det laddat med färsk- och frysvaror finns det fullstor kyl- och frysskåp.

Duschrummet på entréplan är renoverat 2020 med ett snyggt och modernt kakel och klinker och här finner du utrustning som dusch med glasväggar, toalett och tvättställ. I duschrummet finns en extra lyx så fötterna hålls varma genom golvvärme.

På övre plan kommer du upp till ett allrum som enkelt kan göras om till ett till sovrum på våningen. Detta ger då möjligheten till tre sovrum i stället för dagens två på denna våning om du önskar att använda entréplan med en mer öppen planlösning. Allrummet har plats för en soffa och tv-möbel och här kan du slå dig ner på kvällen när alla bestyr är klara och avkopplingen skall börja.
De två sovrummen är av bra storlek och i det ena ger plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord och har du även en ingång till en egen klädkammare. Det andra sovrummet är väldigt bra anpassat som ett rum för barn där säng och ytterligare möbler får plats på ett bra sätt.
Badrummet på övre plan är renoverat av tidigare ägare under 2000-talet och erbjuder en våtrumsmatta med skeppsgolvmotiv och med ljusare färg på väggarna. I utrymmet finns toalett, tvättställ och badkar.

Mullestigen 1 är belägen i ett väldigt barnvänligt och tryggt område. Det är väldigt uppskattat villaområde att bo i och här har du närhet till förskolan som bara ligger en stenkast från huset och med dagligvaruhandeln och ett större affärsområde runt hörnet. Önskar du närhet till naturen och motionsspår finner du de områdena neråt mot Finnebäck eller mot Högåsen.

Letar du/ni efter ett hus att trivas väldigt många år framöver, då får du/ni inte missa Mullestigen 1!
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas