Lavskrikevägen 8

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

5 600 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
1 136 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
11 400 kr/år

Nu kan vi erbjuda ett alldeles nybyggt fritidshus i Storhogna som är byggt med en otrolig kvalitét och känsla. Huset är ett sk. KL-trä hus vilket ska bidra till ett bra inomhusklimat och är miljövänligt. Stugan har en härlig atmosfär med vackra grå träpaneler, stora fönsterpartier, otrolig utsikt över fjällen, snyggt kök från Ballingslöv och mycket därtill.

Stugan är fördelad på hall, tre sovrum, kontorsrum/klädkammare, allrum/kök, allrum på loftet och tre badrum varav ett med bastu. Ett otroligt härligt allrum/kök med hög takhöjd till nock, braskaminen är en inmurad Brunner Panorama och stora fönster mot den vackra utsikten. Teknikrum/tvättstuga med husets värmekälla, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även två generösa förrådsutrymmen .

Stugan ligger på Lavskrikevägen i det populära området Dalvallen. Här har man vackra fjällvyer som sträcker sig långt över dalen och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Här har du närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter.

Titta gärna in på VR-visningen under fliken dokument för att få en känsla av hur det är att gå runt i huset.

Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Kontakta mäklaren

Christopher Broman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
Mäklare Christopher Broman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
070-299 91 95

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.