Kommande

Spinnrocksvägen 23

Strängnäs, Strängnäs Se på karta

5 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
840 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Driftkostnad
34 097 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till denna fulländade fastighet där ingenting har lämnats åt slumpen, ett enplanshus om 139 välplanerade kvadratmeter. Påkostade materialval och smarta lösningar gör detta hus till något alldeles extra och till ett utomordentligt boende.

Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna gör att ljuset kommer in på ett mycket behagligt sätt. Husets baksida med pooldäck, vilken är väl skyddad från gatan, vetter mot den lugna och rogivande fårhagen med de vackra ekarna! På den generöst tilltagna altanen finns gott om utrymme för såväl middagsbordet som solstolarna och loungegruppen intill poolen. En paviljong som skydd mot solens allra hetaste timmar vilket skapar en härlig uterumskänsla. Den lagom stora trädgården bjuder såväl in till lek som rekreation, men även perfekt för den önskar skapa fler odlingar och påta i trädgården, här finns redan en mycket vacker trädgård under snötäcket med perenner som följer årstiderna. Det fina vinterbonade gästhuset ligger i vinkel med huset och skapar en riktigt trivsam atmosfär i trädgården.

I husets underbara sociala ytor där vardagsrummet med braskamin och köksön är i centrum njuter familjen av härliga middagar med nära och kära . Från vardagsrummet når man uteplatsen där man kan njuta av solens alla timmar.
Vidare inomhus finner vi tre rymliga sovrum ett allrum, två helkaklade badrum samt en tvättstuga med ett bra förvaring.

Parkeringsmöjligheter på asfalterad uppfart samt i carport. Intill carporten finns ett bra förråd. På gång/cykel-avstånd nås trängnäs golfklubb och Larslunda idrottsanläggning idag med gymnastikhall och flera fotbollsplaner, här planeras byggas ytterligare ishall, badhus, tennishall mm. Även fina promenadstråk finns nära till hands i den närliggande naturen. Från Resecentrum når pendlaren Sthlm C på ca 45 minuter, och Eskilstuna på ca 15 min.

Varmt välkomna till Spinnrocksvägen 23!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.