Källstorp 2240

Svalövs kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
240 m²
Biarea
200 m²
Tomtarea
2 481 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
42 960 kr/år

Sagolikt boende i Källstorps gamla skola som de senaste åren genomgått en makalös förvandling. Här möter gammalt nytt och alla detaljer är noga genomtänkta för att utgöra en helhet som sticker ut ifrån mängden. Uppfört 1876 men har de senaste åren genomgått ett total uppfräschning där jugend möter 2022, utfört med betagande finess och stoltserar med karaktärsskapande detaljer såsom gammaldags kamin, enormt lantkök med exklusiva maskinval, rustika väggpaneler och golvsocklar samt smyckande fönsterpartier.
Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på utmärkta sovrum, två stilsäkert inredda badrum, med tvättfaciliteter på båda våningsplanen. Vidare erbjuds oemotståndliga sällskapsytor och delvis platsbyggd köksinteriör.
En välbyggd smedja och verkstad är rena drömmen för den hantverksintresserade, såväl på hobbynivå eller för egenföretagaren.
Trädgården gör förstås heller ingen besviken, utan lockar med generösa gräsytor och varierad vacker växtlighet som ramas in av lummiga häckar och staket som samspelar med härliga umgängesytor under tak och charmerande planteringar. Villan ligger på landet med bekvämt pendlingsavstånd både norrut och söderut. Ett unikt tillfälle att förvärva att helrenoverat hem med unik karaktär.

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Alexandra Ulfson

Våningen & Villan Fastighetsförmedling
Mäklare Alexandra Ulfson, Våningen & Villan Fastighetsförmedling
0766-10 49 49

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.