Kommande

Kolonivägen 15

Täppet, Kristianstads kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 747 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
38 902 kr/år
Kommande

Nu finns möjlighet att förvärva detta havsnära läge som lämpar sig både för fritids- och permanentboende. Ett trevligt hus som från början fungerade som ett sommarhus men som byggdes till i början på 70-talet för att idag fungera som ett praktiskt permanentboende. Området är väldigt populärt och här har man närhet till allt praktiskt man tänkas behöva såsom service, kommunikationer och skolor men även till vackra omgivningar och fin sandstrand.

Utvändigt finns det goda möjligheter för både lek och för avkoppling i solen på någon av de flera trevliga uteplatserna. Skulle vädret inte tillåta så kan man istället enkelt flytta in i det rymliga inglasade uterummet.

Invändigt så har nuvarande ägare fräschat upp bostaden under åren där bland annat köket gjordes vid 2009 och badrummen runt millenniumskiftet. Totalt rymmer bostaden tre sovrum på entréplan och även möjlighet till övernattningsmöjlighet i källarplan. Dessutom finns både dusch och toalett på både entréplan och källarplan.

Den rymliga tomten rymmer förutom trevliga uteplatser, god plats för lek och umgänge även ett fristående garage och förrådsbyggnad.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Joakim Fridolin

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Joakim Fridolin, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-948 79 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.