Tejstvägen 32

Torekov, Båstad Se på karta

22 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
231 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 582 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
36 733 kr/år

Ett modernt, ljust och ett fulländat arkitektoriskt mästerverk är till salu. Från tomten och bostaden har vi en episkt vacker utsikt över havet och Hallands väderö. När de nuvarande ägarna valde att förvärva tomten var det just läget och ljuset som fällde avgörandet. Arkitekt Stephan Gip fick uppdraget och skapade här en villa där både ljuset och utsikten lyfts fram på ett fantastiskt sätt. I uppdraget som man gav till arkitekten skulle de fyra elementen finnas med - jord, eld, vatten och luft samt över detta ville man att lusten skulle vila. Med dessa element och med ljuset som vi finner på Bjärehalvön skapades något unikt. Lanternin på taket är ett exempel på detta - en annan är den öppna lösningen från entrévåningen till ovanvåningen. Allt binds samman på ett utmärkt och härligt sätt där uteplatserna med stora skjutpartier hjälper till att släppa in ljuset även in i bostad.
Detta vackra och moderna hem karaktäriseras av många detaljer som ger oss maximal trevnad och njutning av boendet här. Flytande trädäck i flera väderstreck, orangeri, trädgårdsgångar och stenmur. Allt är inbjudande och genomtänkt in i minsta detalj.
Bostadens entrévåning välkomnar oss med stort sällskapsrum med vackert placerad eldstad. Allt i öppen planlösning mot matplats, matrum och smakfullt kök. Skjutpartierna ger bostaden en härlig rymd och atmosfär. Generöst, spännande och mycket tilltalande kök planerat och ritat av Danefors köksarkitekter. Härlig atmosfär med ljusflöde från många fönster i olika väderstreck. De andra utrymmen och rum vi finner på entrévåningen är en välkomnande hall, ett wc med badkar och en tvättstuga där utgång till trädgården.
Via en modern och väldigt snygg trappa når vi ovanvåningen. Det första som vi möts av är ljuset, utsikten och havet. Det är förföriskt vackert att komma upp till denna etagé oavsett årstid eller tidpunkt på dygnet. En möblerbar hall eller ett litet allrum där avkoppling med en bok passar utmärkt. Balkongen utanför gör att vi kan njuta av denna plats oavsett årstid och oavsett väder. Ovanvåning med tre härliga sovrum, varav master bedroom med egen klädkammare. Samtliga sovrum med eget wc/dusch samt plats för dubbelsäng i samtliga sovrum.
På fastigheten finns också ett generöst garage med gästrum samt ett wc/dusch. En större gårdsplan med järngrindar mot gatan ger oss en utmärkt inramning av trädgårdstomten. Ett mycket representativt boende och med närhet till såväl hav och samhälle. Intill breder naturen ut sig. I väster och ut mot havet kan vi njuta av sagolika solnedgångar när dagen blir kväll och kvällen blir natt. Några timmar senare njuter vi har morgonsolen på något av de i teak anlagda trädäcken. Välkommen till Skåne och Torekov när det är som vackrast. Vänligen kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri