Promenadstigen 3

Tullinge Riksten, Botkyrka Karta & restider

4 950 000 kr
VillaVilla

Varmt välkommen till Promenadstigen 3. Här finner ni en friliggande villa från Götenehus med en plan, lättskött och solig trädgårdstomt belägen på en lugn gata i expansiva och moderna Riksten. En stor och ståtlig villa med ett maximerat ljusinsläpp genom dess stora fönster och en väldisponerad planlösning med stora ytor för socialt umgänge. Villan erbjuder optimala sällskapsdelar på vardera våningsplan, tre rymliga sovrum, två fräscha badrum samt ett stilrent kök och matsal. Rejäla förvaringsutrymmen utomhus såväl som inomhus, fiber, fjärrvärme och låga driftkostnader garanteras.
Det erbjuds promenadavstånd till den välsorterade ICA-butiken samt nybyggda barnomsorg och skolor. I närområdet finns Brantbrinks vackra skogsområde och Brantbrinks IPs stora rekreationsmöjligheter med bl.a. en ishall, tennishall, fotbollsplaner samt löparbanor. Nästgårds ligger Lidas naturreservat som erbjuder ett stort utbud av friluftsaktiviteter från golf och vandringsleder på sommaren till utförs - och längdskidåkning på vintern, samt fiske året runt. Till Stockholms City är det bara 2,5 mil eller 20 minuter med pendeltåg från intilliggande Tullinge Centrum. Det går lika snabbt att pendla till Södertälje.
Ett perfekt hem för dig som söker ordentliga sällskapsytor att umgås med familj och vänner, ett tryggt och trevligt grannskap, en närhet till vackra och lugna grönområden samt gångavstånd till kommunikationer.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
142 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
462 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
26 339 kr/år
Byggår
2009
Räkna på boendet
  • Söndag 22 apr kl 11:00-11:40 Spara
    Anmäl er gärna på föhand för bättre service!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Promenadstigen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 950 000 kr
Driftkostnad
26 339 kr/år

Statistik

3 513
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 4 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips