Kommande

Gåsörtsvägen 32

Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
328 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
31 400 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till denna friköpta och moderna villa i barnvänliga Ursvik!

Huset erbjuder en stor altan i bästa solläge och unikt utformad tomt på husets baksida med stort trädäck med både pool och härligt solig sittyta vid det vackra berget som blottas.
Framsidan är även den trädäckad och rymlig nog för både matplats, solstolar och utegrill. Invändigt är huset är minst sagt inbjudande med en genomgående ljus och luftig känsla som genomsyrar den mycket genomtänkta planlösningen. Huset är uppdelat i två plan med ett entréplan där sällskapsytorna är generösa och erbjuder gott om plats för familj och vänner att umgås. Köket är stilfullt med full maskinell utrustning och vardagsrummet är väl tilltaget. På entréplanet hittar vi också ett av hemmets två badrum, bra förvaring i garderober och i klädkammare (som idag disponeras som ett smart hemma-kontor) samt en smidig tvättstuga. På övre plan hittar vi samtliga sovrum, ett allrum, ett av badrummen och en uppskattad stor klädkammare.

På framsidan av huset finns det gott om plats för två bilar där ni med fördel monterar laddbox. Intill detta finns ett rymligt förråd där cyklar, trädgårdsredskap med mera ryms med god marginal.

Sammanfattningsvis är det här ett välmående hus besiktigad av Anticimex med fint protokoll mot vilken säljaren även tecknat branschens bästa säljaransvarsföräkring som gäller under 10 år från tillträde. En extra trygghet för köparen.

Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta småbarnsfamiljer längtar efter. Här råder det bullerbykänsla på de lummiga smågatorna mellan husen. Ett charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Samtidigt bor man endast ca 15 minuter bilfärd från Stockholm city.

Läget på Gårörtsvägen är uppskattat av många tack vare den begränsade trafiken då det är en återvändsgata, samt att läget kommer vara inom ett par stenkast från kommande park samt stationen Norra Ursvik där tvärbanan kommer att passera nästa år som tar er till många arbetsplatser i Kista, vidare mot Sollentuna samt hela vägen till Sicka/Hammarby Sjöstad i sydlig riktning via Bromma Blocks, Alvik, Stora Essingen, Gröndal, Liljeholmen, Globen med mera.

Kommunikationer i dagsläget består av busslinjen 504 som tar dig till Sundbyberg centrum, Rissne och Hallonbergen. Därifrån kan man ta tunnelbana blå linje till Stockholm central på ca 15 minuter. Från Sundbybergs centrum går även pendeltåg, bussar och tvärbana.

Välkommen med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.