Tant Gröns Väg 32

Uttran, Botkyrka Karta & restider

3 945 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Välkommen till ert nyckelfärdiga hus med bostadsrätt. Månadsavgift 4950 kr. Unikt, naturnära och vackert läge längst uppe på en skogshöjd i Uttran, strax ovanför Kvarnsjön. Ett mycket lugnt och högt läge med milsvid utsikt. En härlig möjlighet för familjer med villadrömmar att köpa sig ett nyckelfärdigt hus och låta barnen växa upp omgiven av naturen med tallskog och naturmark.

VÄGBESKRIVNING
Man åker in från KP Arnoldssons väg till Sandstuguvägen och längst upp till Tant Gröns Väg. Färdigt visningshus ligger på Tant Gröns Väg 55.

PROJEKTETS HEMSIDA
Mer info om husprojektet på: www.viktorhansonhus.se/sandstugan eller www.erikolsson.se/sandstugan

BYGGNADSFIRMAN VIKTOR HANSON AB
Ett högkvalitativt husprojekt av välrenommerade Byggnadsfirman Viktor Hanson AB som funnits sedan 1914. Mer info: www.viktorhanson.se

NYPRODUKTION MED INFLYTTNING 15/12 2019
Husen är mycket välplanerade om 5 rum och kök och en boyta om 125 kvm. Till varje hus ingår en carport, förråd och altan. Tomterna varierar mellan 500 kvm - 710 kvm.

TRYGGHET MED FAST PRIS
Köparen har full trygghet med fast pris vid köp av hus som byggs av Byggnadsfirman Viktor Hanson. Husen säljs till fasta priser utan budgivning. Fasta priser mellan 3.845.000 kr - 3.995.000 kr.

INGEN KOSTNAD FÖR LAGFART OCH PANTBREV
Då fastigheten upplåts med bostadsrätt behöver köparen ej betala eventuell lagfart- eller pantbrevskostnad för villan och tomten vid köpet.

ENKLA OCH TYDLIGA BETALNINGSVILLKOR
Ett köp av hus i Brf Sandstugan 2 är enkelt och tryggt. Handpenning 10 % erlägges vid köpet. Resterande erlägges vid inflyttning som beräknas till 15/12-2019.

BOSTADSRÄTT
Bostadsrättsföreningen Sandstugan 2 äger fastigheterna och upplåter villorna med bostadsrätt till sina medlemmar. Föreningen omfattar 23 medlemmar som var och en innehar en villa i bostadsrättsform. Månadsavgift till föreningen är 4.950 kr per månad. Tillkommer individuella faktiska driftskostnader, ca 2300 kr/månad för drift enligt föreningens ekonomisk plan. Mer info i föreningens ekonomiska plan.

INGEN KOSTNAD FÖR FASTIGHETSFÖRSÄKRING
Köparen ansvarar endast för sin egen hemförsäkring då det är bostadsrätt. Föreningen ansvarar för fullvärdesförsäkring av fastigheterna samt gemensamt bostadsrättstillägg.

BREDBAND/TV/TELEFONI
Villaområdet är anslutet till öppen fiber. Köparen bestämmer själv över sitt eget abonnemang som kan tecknas med valfri leverantör och innehåll. Mer info på hemsidan: https://botkyrka.zmarket.se/privat/bredband

VISNINGSHUS
Visningshuset ligger på Tant Gröns Väg 55. Välkommen på öppen visning och välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för enskild visning. Åk gärna och titta på området och utvändigt på visningshuset på egen hand.

KOMMUNIKATIONER
Buss 725 tar ca 10 min till Tumba station, det är ca 700-800 meter gångväg till busshållplatsen Söderby Park. Pendeltåg från Tumba till city tar ca 25 minuter.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
Ny Grundskola och förskola byggs just nu, promenadavstånd från huset, i hörnet Sandstuguvägen/Tant Gröns väg. Det skall bli både förskola och skola upp till nionde klass. Klart 2020. https://www.jensengrundskola.se/kvarnsjon

Det finns även en förskola och grundskola (upp till åk 6) i Söderby park - Parkskolan/Pysslingen, på Salems sidan, promenadavstånd från huset.
https://www.pysslingen.se/parkskolan/

Andra kommunala skolor är t.ex. Björkhagaskolan och Tunaskolan.

VISNING: Kontakta mäklare för mer in

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
125 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 950 kr/mån
Driftkostnad
28 000 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Sandstugan 2
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tant Gröns Väg 32 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 945 000 kr
Driftkostnad
28 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Sandstugan 2

Registreringsår
2016
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 923
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 204 dagar sedan, den 1 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips