Esplanaden 8

Vaggeryd, Vaggeryds kommun Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 287 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
48 784 kr/år

Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid för vinsing!

Sedan nuvarande ägare tog över nycklarna till huset har dem ägnat många timmar åt att fixa och renovera. Man har bytt fönster, lagt om tak samt målat fasad på både hus och garage. Trädgården har också fått sig en ''makeover'' där mycket träd och buskar tagits bort och nya tujor planterats runt så gott som hela fastigheten.

Invändigt finns det rum så det både räcker och förmodligen blir över. Entréplanet är som uppbyggt för sociala sammankomster medan det övre plan bistår med sovrum och källaren står för dem praktiska ytorna. För den händige typen finns alltid utrymme för förändring och förnyelse, men att sätta sin egen touch på interiören brukar vara rätt kul. För ett nytt kök där man får välja alla material, planlösning och maskiner själv är ju ändå det bästa. Detsamma gäller för badrummet på övre plan som väntar på en ny ägare med fyndiga idéer.

Läget är perfekt, med en stor trädgård i så gott som rakt söderläge och närhet till allt som Vaggeryds centrum har att erbjuda. Barnen springer fritt och sparkar boll på gräsmattan medan grillen går varm altanen.

Varmt välkomna till Esplanaden 8!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Tim Wretmo

Bjurfors Jönköping
Mäklare Tim Wretmo, Bjurfors Jönköping
0723-25 99 00