Kråkbärsgatan 7

Vega, Västerås Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
757 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
42 198 kr/år
Tomträttsavgäld
18 624 kr/år
Antal besök
11 449
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till Kråkbärsgatan 7 och detta fantastiska hus med stor potential!
I denna luftiga och ljusa villa från 1962 bor du på 123+40 kvadrat i ett plan. Huset står på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt i soligt sydvästläge.

Här välkomnas du av en inbjudande hall med golvvärme och praktisk förvaring. Efter hallen möts du av husets absoluta höjdpunkt - vardagsrummet i klassisk 60-tals anda med uppvärmt kalkstensgolv, träpanel i taket, öppen spis och öppningsbara panoramafönster mot trädgården. Rummet är stort, luftigt och bostadens givna samlingspunkt för familj och vänner. Att trätaket fortsätter ut över uteplatsen och fönstren från golv till tak bidrar till att gränsen mellan inne och ute suddas ut. Precis utanför vardagsrummet står en praktfull och flera meter hög magnolia. I anslutning till vardagsrummet finns ett mindre bibliotek som likväl kan nyttjas som sovrum.

Utöver detta finns två till rejäla sovrum med gott om förvaring i inbyggda garderober. Ett lite mindre men fullutrustad kök. Mellan köket och vardagsrummet finns ett matrum med gott om plats för matgrupp och med utgång till trädgården. Huset har även ett badrum, en gästtoalett och en praktisk groventré med tvättmöjligheter. Utöver detta finns ett garage, hobbyrum och bastu.

Huset är i stort sett original sedan nybyggnadsåret och kräver renovering, ta chansen att sätta er egna prägel och förverkliga er husdröm!

Detta måste upplevas på plats så anmäl dig till visningen redan idag. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Västerås

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.