Fästeredssund Ekholmen 211

Vegby, Ulricehamn Karta & restider

2 950 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Vilket fantastiskt läge! Nu kan vi på Svensk Fastighetsförmedling erbjuda en unik fastighet med strandtomt vid Åsunden. Fästeredssund Ekholmen 211 ligger i en idyllisk och rogivande miljö med vacker natur som närmsta granne. Fastigheten har en total area om 9 410 m², bestående av en planerad trädgårdstomt precis intill Åsundens strand och ett skogsparti av grönskande ekar. Brygga med egen båtplats. Fiskerätt i sjön.

Villan är ursprungligen från 1920-talet men är om- och tillbyggd av nuvarande ägare 1968. Villan har under de senaste åren genomgått flera värdefulla standardförbättringar. Effektivt uppvärmningssystem i form av jordvärme installerades 2005. Yttertak, fasad och fönster är i gott skick. Enskild avloppsanläggning med trekammarbrunn och infiltration som är anlagd och godkänd av kommunen 2008. Altandäck i bästa söderläge. Fristående uthus med snickarverkstad och goda förvaringsutrymmen. Carport med uttag för motorvärmare. Fiber finns installerat.

Fastigheten ligger i närheten av samhället Vegby som erbjuder vardaglig service med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Gång-/cykelavstånd till Åsundsholms Golf & Country Club med golfbana, kursgård och restaurang. Lagom pendlingsavstånd till närliggande städer som Ulricehamn, Borås och Göteborg. Välkommen att anmäla Ert intresse!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
127 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
9 410 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
17 644 kr/år
Byggår
1920
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fästeredssund Ekholmen 211 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 950 000 kr
Driftkostnad
17 644 kr/år

Statistik

5 111
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 22 dagar sedan, den 25 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips