Sjörup 121

Sösdala, Hässleholm Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
65 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
2 007 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
19 866 kr/år

Attraktivt beläget på Sjörup 121 hittar vi detta fina enplanshus med två sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i ett populärt område med närhet till Bosarpasjön. På fastigheten ligger flertalet byggnader, boningshuset som är byggt 1961 har en härligt värmande kamin i vardagsrummet, sovrum, sovalkov, kök, matplats, inglasat uterum och badrum med dusch och wc. Gäststugan har två sängplatser, i jordkällaren finns bra möjligheter till förvaring och förrådet/vedboden är perfekt för alla trädgårdsredskap. Tomten är 2007 kvadratmeter stor och har ett staket uppsatt så att barnen kan få springa fritt på tomten utan oro för att dem springer ner till dammen. En riktigt hemtrevlig villa i gott skick.

För er som gillar lugn och ro och närhet till skog och sjö är Sjörup verkligen mitt i prick! Här njuter ni av vatten, skog, parker och härliga promenadstråk. 

Varmt välkomna på visning!

Här bor man bra! - intervju med säljaren
Varför har du upplevt ditt hem så fantastiskt att leva och bo i?
Det är en mysig stuga mitt i naturen. Från trädgården tittar man ut mot en damm där man skulle kunna paddla runt i en båt om man vill.
Naturen i området är helt magisk! Vi tycker att dricksvattnet här är fantastiskt gott och luften här är underbar.
Trädgården har sol hela dagen när vädret tillåter det, men blir det för varmt kan man söka skugga under någon av dem härliga bokarna.

Vad kan nya ägaren se fram emot under den första tiden i bostaden?
Härliga dagar ute i naturen och mysiga kvällar i stugan framför brasan!

Varför kommer köparen att trivas i just det här området?
Naturen i området är svårslagen, här finns fina sjöra, kuperad terräng och vacker bokskog.
Man kan gå till stranden vid bosarpasjön, där man kan både bada, köpa en fika och spela minigolf. På sommaren har våra barn gått i simskola nere vid sjön.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm