Kolarvägen 3

Älvkarleby Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
268 m²
Biarea
306 m²
Tomtarea
1 384 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
81 430 kr/år

Se hit! Unik möjlighet att kombinera eget boende med egen verksamhet eller chans att hyra ut delar av fastigheten om så föredras! En uthyrd nedervåning innebär att månadskostnaden mer eller mindre finansieras av intäkten från den uthyrda nedre våningen. Nedervåningen, som idag nyttjas som sjukgymnastik, är i dagsläget uthyrt till Älvkarleby sjukgymnastik 1-2 år till eller lämnas efter överenskommelse. Bostaden på övervåningen på hela 268 kvm kan alternativt delas upp till 2 lägenheter och hyras ut helt eller delvis, vilket skulle kunna generera goda intäkter som bedöms upp till cirka 500.000 kr/år om hela fastigheten är uthyrd.

Med närhet in till Gävle centrum och tågförbindelser till både Uppsala/Stockholm samt närheten till E4:an så är även pendlarläget ypperligt om så önskas.
Endast 3 km ifrån fastigheten ligger den mycket omtyckta djur och nöjesparken Furuvik, här bjuds det på mycket trevliga evenemang och konserter. Som boende i Älvkarleby kommun har man tillgång till flertalet badplatser i havet som exempelvis Rullsand och Brämsand samt badplats vid Bodaån precis intill Centrum. Endast 5 minuter ifrån fastigheten ligger även Sandbankarna. Möjlighet till båtplats via kommun, separat kösystem tillämpas. Det finns även goda fiskemöjligheter och man kan via kommun anskaffa sig ett fiskekort.
Nuvarande ägare disponerar övre planet i en representativ våning med gott om sociala ytor. Våningen genomsyras av hög kvalitet gällande materialval och här har man inte lämnat detaljerna åt slumpen. Högt i tak med synliga träbalkar, flertalet takfönster som inbringar ett härligt ljusinsläpp och känsla av rymd, väl tilltaget kök med gott om arbetsyta och smarta lösningar samt en gedigen köksö, vedeldad spis att avnjuta mysiga stunder vid.
På entréplan finns idag sjukgymnastik/gym men för den kreative så finns här många möjligheter att driva vad än för verksamhet man vill. Byggnaden är på hela 268kvm boarea i övre plan, ca 230kvm på entreplanet som i dagens läge används som sjukgymnastik/gym samt även 76kvm källare med goda möjligheter att inreda och använda till både lagerhantering alternativt inreda i rum. På fastigheten finns även ett rymligt dubbelgarage med tillhörande dubbelcarport framför. Förrådsbyggnad och maskin/cykelförråd med tak-skjutport. Fastigheten är mycket påkostad och stilren med putsad fasad, asfalterad och stenlagd uppfart. Ny till och ombyggnationerna har utförts mellan åren 2005-2014.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala