Växelvägen 10

Axelfors, Svenljunga kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
89 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 128 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1954
Driftkostnad
22 608 kr/år

Här erbjuds du nu ett trivsamt inrett hus på en stor tomt. Flertalet investeringar är utförda här de senaste åren och minst sagt är att hemmet fått sig en rejäl modernisering vilket nu nästa ägare kommer få njuta av!

Välorganiserad planlösning och god fördelning av ljusa sociala ytor samt sovrum gör huset till en praktisk och lättskött bostad med plats för många och mycket.

Tomten ger möjlighet för såväl rekreation, lek som odling. Här finns gott om plats för fotbollsmål men också växthuset som du kanske drömt om så länge och som i sin tur skulle ge goda förutsättningar- dvs om du vill odla växter av det lite mer väderkänsliga slaget.

På tomten står ett praktiskt uthus med två små inredda rum som nuvarande ägare använt som förråd men som likaväl skulle kunna användas som gästrum och/ eller hemmakontor.

Runt husknuten når du enkelt den lugnande naturen och området präglas av gedigna skogsmarker med rika bär- och svampmarker. Endast en kort biltur bort finns det badmöjligheter på flera alternativa badplatser. Bussen stannar dessutom bara ett stenkast bort och för dig bland annat in till Svenljunga tätort där byte kan göras mot Borås eller Göteborg. Men glöm inte att om du åker mot andra hållet nås Ullared där Skandinaviens största varuhus Gekås ligger.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Cicilia Odenbrink, Fastighetsbyrån Kinna
0320-20 54 96
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas