Tätörtsvägen 10

Beddingestrand, Trelleborg Karta & restider

5 950 000 kr
VillaVilla

Vid sydkustens pärla Beddingestrand, presenteras detta enastående drömboende. Här erbjuds totalt 310 väldisponerade kvadratmeter, i två plan med källare, på en avstyckningsbar tomt om 2094 kvm. Detta är sannerligen ett unikt boende för den kräsne, med både pool, gästhus och ett flertal uteplatser att samla nära och kära under sommarhalvårets lata dagar.
Bostaden välkomnar med en rymlig entré med svarta klinkergolv och rikligt med förvaring. Härifrån når man ett stort arbetsrum och vidare det vackra köket med betongbänkskiva, vita luckor och en maskinpark i rostfritt. Köket leder ut till matsalen och vidare till vardagsrummet som båda delar en öppen spis, vackra plankgolv och fönster mot den stora trädgården. Vidare erbjuder bottenplan ett badrum med badkar och en tvättstuga.
Via en spiraltrappa nås plan två. Här nås tre sovrum och ett stort ett vardagsrum med utgång till en stor veranda i söderläge. Vidare finns här ett badrum med Dusch.
Exteriört finner vi en enastående byggnad i glimrande vit puts. I öster nås ett stort trädäck med pool och ett uterum för de sena kvällarna med familj och vänner. Här finns också ett gästhus i två plan där bottenplan utgörs av ett garage och ett förråd, och övre plan gästavdelning med utrymme för ett flertal sängar.
Välkommen till detta enastående boende endast ett stenkast ifrån Sydkustens vita sandstränder. Den populära orten Beddingestrand erbjuder bl.a. mataffär, förskola, golfbana och goda bussförbindelser till Ystad och Trelleborg för vidare transport mot bl.a. Malmö och Köpenhamn.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
155 m²
Biarea
155 m²
Tomtarea
2 094 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
45 305 kr/år
Byggår
1937
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tätörtsvägen 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 950 000 kr
Driftkostnad
45 305 kr/år

Statistik

8 042
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 30 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips