Blästadsgatan 136

Blästad, Linköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
423 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
40 348 kr/år

Välkomna till Blästadsgatan 136 i populära och barnvänliga Blästad. KB-Bygg byggde detta gedigna stenhus 1979. Huset ligger mitt i området med närhet till grönområde för lek och rekreation. Här har barnfamiljen ett trivsamt och socialt hus på 132 m² och med fin källare på 75 m². Huset har 4 sovrum och omedelbar närhet till skola, förskola och Ekholmens trevliga affärscentrum. Fjärrvärmen ger en god driftsekonomi och det finns både garage och carport/biluppställningsplats. Bredband genom samfälligheten.

På entréplan finner du kök med matplats och all maskinell utrustning, stort vardagsrum med utgång till soligt uterum/ uteplats, 1 sovrum med klädkammare, separat WC och hall med klinkergolv. På övre plan finns övre hall/allrum, helkaklat badrum, 3 sovrum, varav 1 med en walk-in closet. I det fräscha källarplanet finns stor gillestuga/allrum, rejäl tvättstuga, kaklat duschrum med bastu, hobbyrum med egen praktisk källaringång. Lättskött tomt om 423 m² med privat framsida och solig baksida.

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt kommer att finnas digitalt på nätet innan visningarna. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Per Lindgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Per Lindgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0705-15 35 25