Dalavägen 4B

Bollstanäs, Upplands Väsby kommun Se på karta

9 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159 m²
Tomtarea
1 382 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
33 292 kr/år
Antal besök
2 159
Dagar på Hemnet
2

På lugna och trivsamma Dalavägen, i omåttligt populära Bollstanäs, låter denna spektakulära familjevilla hälsa oss välkomna.

När Ni kommer in genom dörren så tar det inte många sekunder för betraktaren att förstå att det här är ett boende utöver det vanliga. Den höga och iögonfallande takhöjden, smakfulla väggstuckaturer, spröjsade fönster och den charmiga vedspisen och två braskaminer bidrar till att detta hem förmedlar en känsla av sekelskifte i kombination med det moderna huset och alla dess fördelar. Detta kan utan tvekan kallas det bästa av två världar!

Husets höga, fria och insynsskyddade läge har en naturskön, uppväxt och voluminös trädgård med bland annat köksträdgård, vildvuxen blomsteräng, plana gräsytor, altan samt en jättelik balkong/terrass som badar i solljus. Det här huset är utan tvekan skapat för det kräsna paret eller familjen som ställer höga krav på sitt boende och som letar efter ett hem där sociala tillställningar och festligheter är en naturlig del av livet. Här finns också tillfälle för den som önskar att undersöka möjligheterna att låta skapa ett inrett källarplan eller varför inte en modern uthyrningsdel med separat ingång i det ca 80 kvm stora suterräng/källarplanet med hela tre meter i takhöjd. Som om det inte vore nog så kanske din dröm om pool kan förverkligas här?

Husets värms upp via bergvärme. Vattenburen golvvärme finns i samtliga rum samt här finner vi en modern mekanisk ventilation. Laddbox för elbil finns installerad och plats för flertalet bilar finns i uppvärmt dubbelgarage på uppfarten.

Bostaden ligger i hjärtat av Bollstanäs, i direkt närhet till förskola/skola, grönområden, trevliga promenadstråk, fantastiska Norrviken (ca 300 meter bort) där sol och bad frestar under sommarhalvåret och där långfärdsskridskoåkning är en självklarhet under vinterhalvåret. I närområdet finns goda kommunikationer och härifrån tar det endast 2 minuter att gå till bussen som tar dig Breddens handelsplats, Väsby centrum samt till pendeltågsstationerna i både Rotebro och Upplands Väsby. Från pendeltåget i Rotebro samt Upplands Väsby når man Stockholm City och Uppsala inom ca 25 minuter eller Arlanda på ca 10 minuter. Är Ni bilburen nås motorvägen inom kort.

Är det här den perfekta villan för dig och din familj?

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Ida Lind

Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
+46705568790

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.