Trädgårdsvägen 15

Borås kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
124 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
711 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Energiklass
E
Driftkostnad
39 716 kr/år

Nu har du en unik chans att förvärva denna synnerliga välplanerade och stora familjevilla om totalt 171 kvm på en vacker insynsskyddad hörntomt i Sparsör! Träddgårdsvägen har ett perfekt läge och är en lugn gata bara ett stenkast från Kilskolan. Dessutom vetter baksidan mot ett fint skogsparti vilket gör att tomten blir som en privat oas.

Denna tilltalande 2-plansvilla i suterräng är genom åren väl omhändertagen, är i gott skick och dessutom renoverat efter behov. Hela huset har ljusa och vita väggar och dörrar. Villan har bl.a. dränerats på 90-talet, taket är bytt -05, uppvärmningssystemet -13 och badrum – 14. Här kan ni verkligen få ett drömhem för just er.

Övre plan består av stora sociala ytor där man har ett mycket rymligt vardagsrum med fönster längs hela ytterväggen, vilket skapar ett enormt ljusinsläpp. Här finns även en täljstenskamin utöver det vanliga, som ger en enorm värme på hela övervåningen och kan bidra till att ni sparar pengar genom att uppvärmningskostnaderna minskar rejält. Köket är original och välhållet från -68 och har väldigt stor potential då det är stor matbordsdel och köksdel. Utöver kök och vardagsrum finns ett badrum och 3 sovrum (ett större och två något mindre). Balkongen på framsidan, där du kan sitta och se vackra solnedgångar, når du från två av sovrummen.

Nedre plan består av en stor praktisk hall med plats för kläder och skor. Utöver det finns ytterligare två sovrum, tvättstuga, pannrum och rejält med förrådsutrymmen. Garaget som finns i huskroppen nås även inifrån.

En fantastisk tomt som har olika nivåer, vilket skapar en levande trädgård. Framsidan består främst av en uppfart, ingång, gräsyta och lite buskar. Baksidan, som har ett bra solläge, består av 2 olika nivåer; där en altan direkt i anslutning till huset finns på den ena nivån idag, och en uteplats i gräs med fantastisk utsikt finns på den upphöjda nivån. Här finns även fruktträd, många bärbuskar och mycket blommor som gör tomen trivsam och inbjudande.

Behövs mer utrymme finns också en isolerad gäststuga som har plats för 2 sängar.

Sparsör är ett populärt och barnvänligt område med cykel och gångavstånd till både förskola, skola, fotbollsplaner och lekplatser. Här har du även bra bussförbindelser och närhet till både Fristad och Borås.

Anmäl dig till visningen

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Alexander Svensson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Alexander Svensson, SkandiaMäklarna Borås
+46733358008

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.