Kommande

Skillerhult 3

Bränn-Ekeby, Nyköpings kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
1 816 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
27 880 kr/år
Kommande

Nu finns tillfälle att förvärva ett lantligt boende i toppskick! Villan är uppförd 2004 med en blandning av modern stil och klassisk byggtradition. Synligt timmer ger en rustik känsla tillsammans med bergvärme, öppen lösning mellan planen för luft och rymd samt murad skorsten med både braskassett och köksvedspis. Lyxigt badrum, fint gårdshus och naturen inpå knuten i en ostörd lantlig miljö med vy över fält med skogarna i bakgrunden.

Här bor familjen i en unik bostad med närhet till Ryssbergens friluftsområde/naturreservat och dess trevliga cykel och promenadvägar. Vintertid finns också Nyköpings fina skidbacke öppen för dig som uppskattar att åka slalom. Perfekt läge där man smidigt når motorvägen för dig som pendlar mot Norrköping/Linköping eller Trosa/Södertälje/Stockholm.
Vid Stora Bergsstugan finns en ridanläggning med barn och ungdomsverksamhet och vid Gumsbacken handelsområde finns mataffär och ett antal andra butiker.
In till Nyköping cyklar man på nylagda cykelbanor på omkring 10 minuter.

Säljaren berättar:
Här har vi haft det underbart. Släppt ut vovven på morgonen och ta med sig kaffekoppen i farten. Luften klar och fin som ger energi till att få något gjort. Har inte gröna fingrar tyvärr men det finns så mycket annat att titta på. Rådjuren som står på åkern eller hararna som skuttar längs vägen. Fina promenadvägar och trevliga grannar har vi med. På grund av vissa omständigheter har det ändå blivit dags att flytta på sig. Vi kommer att sakna denna frihet som vi känt här.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Renata Choukeir

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Renata Choukeir, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46728582792

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.