Tärnvägen 22

Bredsand, Sundsvalls kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
205 m²
Biarea
122 m²
Tomtarea
1 606 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
50 100 kr/år

Med havet som närmsta granne hittar vi denna pampiga och mycket rymliga villa i ett lugnt villakvarter. Med en sammanlagd areal på drygt 320 kvm inklusive förråds- och garagedelen på 90 kvm, har huset alla förutsättningar att bli den naturliga samlingsplatsen för både familj och vänner.

Huset byggdes med en känsla för det exklusiva och gedigna vilket har förvaltats väl genom åren. På senare tid har omfattande arbeten utförts med t.ex. konvertering av värmesystemet och installation av en ny bergvärmeanläggning. Därtill är köket är platsbyggt av Svenska Shakerkök och våtrummen är renoverade med tanke och stil. Ny el i hela huset och genomgående fräscha ytskikt. Ord som "rymligt" räcker inte till för att beskriva t.ex. storleken på sovrum, vardagsrum och matrum, alla ytor är väl tilltagna! Fler sovrum går enkelt att inreda i huset om behovet finns.

Utomhus har man en skyddad uteplats mitt emellan husets vinklar som har en mysig öppen spis och en hänförande utsikt. En plan, välplanerad trädgårdstomt som avslutas med horisonten över havet är verkligen inget man ser varje dag. Här har man även anlagt en stor köksträdgård med odlingslådor.

Välkomna till lugnet och lyxen på Tärnvägen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Fah Bergdahl, Pär Olert, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Kontakta mäklaren

Andreas Forsell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Mäklare Andreas Forsell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
076-7716771